Spar penger på bensin med kredittkort

Det finnes flere kredittkort med drivstoffrabatt inkludert. Det vil si at du får rabatter om du fyller bensin og betaler med kredittkortet ditt på bensinstasjonen. I løpet av året så går det nok med en del liter bensin på bilen om ikke bilene, så her er det faktisk en del å spare.

Drivstoffrabattene som følger med kredittkort kan være på spesifikke bensinstasjoner, som er typiske kredittkort utstedt av bensinstasjonen selv. Også har du de kredittkortene som er fra en 3. part som har inngått avtaler med en eller helst flere bensinstasjonskjeder om rabatter på bensin.

For å benytte deg av rabatten på bensin så må du enkelt og greit huske å ta med kredittkortet som har dette, fylle bensin på normal måte også betale med kredittkortet ute i automaten ved pumpene eller gå inn til betjeningen. Har du et kredittkort fra en spesifikk bensinstasjon så vil det være mulig å få tilbud og små gaver om du bruker kortet inne. Det er kampanjer som går gjerne flere ganger i løpet av året.

Rabatten som du får er på noen ti ører per liter og blir trukket ifra ved neste faktura fra din kredittkortutsteder. For noen er det litt misvisende den rabatten du får, og det  er  fordi rabatten ofte blir gitt ut ifra listeprisen på bensin det tidspunktet som du fyller opp tanken. Den kan variere noe fra lokale priser på stasjonen. Håper du her fikk en bedre forståelse av bensinrabatten som følger med kredittkortene i dag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s