Reduser kredittkortgjelden din

Selv om det å komme ut fra gjeld opparbeidet på et kredittkort kan virke umulig, finnes det flere løsninger som kan hjelpe deg å bli gjeldfri. Personer som har fått en enorm gjeld kan vurdere konkurs som eneste alternativ. Imidlertid er denne manøveren å slette gjeld på svært skadelig for din kredittscore. Før du slår deg konkurs, bør du vurdere følgende tips for å hjelpe deg å redusere kredittkortgjelden din:

Søk om lavere rente på ditt kredittkort

Mange økonomiske eksperter råder forbrukerne til å betale mer enn den månedlige minimumsummen på kredittkort. I teorien vil denne planen redusere din gjeld. På den andre siden, er det mange forbrukere som ikke er i stand til å betale dobbelt på sine månedlige minimumskrav. Den beste metoden for å redusere gjelden er å senke rentene. En lav rente på ditt kredittkort, betyr at en større del av betalingen brukes til avdrag i stedet for renter.

Hvis du har god kreditt, kan du være i stand til å forhandle frem en lavere rente på ditt nåværende kredittkort. Noen kredittkortselskaper tilbyr en innledende lav rente for et bestemt tidsrom. I noen tilfeller kan du betale null rente for de første seks månedene f.eks

Refinansièr boliglånet ditt

Hvis du eier en bolig, kan du være i stand til å redusere og eliminere gjeld ved å refinansiere lånet ditt. Refinansiering skaper et nytt boliglån, og dermed vil som huseier frigjøre kapital som du igjen kan bruke til å betale ned på ditt kredittkort.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s