Historien bak kredittkort på nett

Kredittkort har fått så stor popularitet blant massene at ingen bedrift kan betegnes som komplett og effektiv hvis den ikke bruker kredittkorttjenester. Virkelig, uten kredittkorttjenester, ville de fleste av virksomhetene endt opp med å miste en betydelig del av forretningsmulighetene. Noen mennesker vil faktisk gå så langt som å klassifisere slike virksomheter (som ikke bruker kredittkorttjenester) som ikke-seriøse virksomheter.

Så, hva er disse kredittkorttjenestene vi snakker om?

I enkle ord, med kredittkort tjenester mener vi evnen til å akseptere kredittkort som en modus for betaling. Vel, kan vi også kalle bruk av kredittkort som en kredittkort tjeneste. Men generelt vil kredittkort tjenestene omfatter de tjenester som muliggjør aksept av kredittkort ved en kjøpmann. Med internett boomen, kom en rekke elektroniske virksomheter. Disse bedriftene var i form av virtuelle butikker (eller e-butikker) som eksisterte enten bare på internett eller var en virtuell forlengelse av fysiske butikker. Alle disse virksomhetene (noen som selger varer, noen som selger tjenester), trengte en måte å akseptere betalinger fra sine kunder. Dette ga opphav til elektroniske kredittkort-tjenester.

Den enkleste bruken av disse elektroniske kredittkort-tjenester er i form av en enkel webside / web-skjema som ber deg om å gi dine kredittkortopplysninger. Disse detaljene blir så verifisert og behandlet for å belaste beløpet fra ditt kredittkort og kreditt til selgerens konto. Siden kredittkortdetaljer er sensitiv informasjon, startet disse nettstedene å implementere mekanismer / teknologi for å sikre det og hindre den fra å komme i hendene på svindlere. Slike områder kalles nå sikret nettsteder og danner ryggraden i e-handel.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s