Kredittkort for de som er 18 år

Er du kun 18 år, så er mulighetene litt begrenset på kredittkortfronten. Uansett så er det så mange fordeler med kredittkort at det kan lønne seg å skaffe et. Noen av fordelene er rabatt på drivstoff, opptjening av poeng ved reiser, gratis reiseforsikring om du betaler minst 50 % av reisen med kredittkortet og oppsamling av bonus ved kjøp i forskjellige butikker.

Derfor er det dumt og ikke få seg et kredittkort.

Er du så ung er det derimot vanskeligere å få kredittkort dersom du ikke har jobbet når du var 17 år, for da har du ingen inntekt å vise til på selvangivelsen som kredittkortselskapene ofte krever i søknadsprosessen. Har du derimot inntekt å vise til vil det ikke være noe problem. Grensen for kreditten vil nok uansett bli rundt 5000 kroner som en start. Viser du dem at du bruker kredittkortet aktivt og betaler i tide vil du etter kun få måneder etterpå kunne kontakt kredittkortselskapet og snakke med dem om en økning av kredittgrensen din, for da bygger du opp en tillit til selskapet. De stoler mer på at du også i fremtiden klarer å betale regningene dine.

Enklest er det å kontakte din private bank via nettet eller oppsøke dem, søke om et kredittkort via dem, side de allerede vet litt om deg fra før og kan se på historikken som du har. Har du bankkort, bankkonto og kanskje noen forsikringer i banken er du ansett som en totalkunde og kan dermed få et kredittkort med i pakken som totalkunde.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s